Lista tytułów z wydawnictwa "WSiP"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 615 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1., Jarosz Krystyna
Przyrodo witaj 5 Zajęcia warsztatowe, Gromek Ewa, Kłos Ewa, Kofta Wawrzyniec

Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu ... więcej

Zeszyt do zajęć warsztatowych, podobnie jak podręcznik Przyrodo, witaj do klasy 5, został podzielony na siedem działów ... więcej

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik handlowiec Kwalifikacja A.22, Lalak Renata, Pękul Aneta
Bliżej geografii 2 Zeszyt ćwiczeń,

Testy i zadania praktyczne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik handlowiec, realizujące treści z ... więcej

Zeszyt ćwiczeń Bliżej Geografii. Część 2 dzięki różnorodnym i bogato ilustrowanym zadaniom typu egzaminacyjnego ... więcej

Echo 2 Język rosyjski Zeszyt ćwiczeń, Gawęcka-Ajchel Beata
Wykonywanie robót tapeciarskich B.6.2. Podręcznik do nauki zawodu Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie, Machnik Marek

Zeszyt ćwiczeń Echo 2 utrwala materiał zawarty w podręczniku i prezentuje w nowych kontekstach poznane już słowa i wyrażenia. ... więcej

W podręczniku omówiono różne rodzaje tapet i zaprezentowano wiedzę dotyczącą przygotowywania podłoży pod ... więcej

Wriemiena 2 Język rosyjski Zeszyt ćwiczeń, Chamrajewa Elizaweta, Broniarz Renata
Ciekawa chemia 7 Podręcznik, Gulińska Hanna, Smolińska Janina

Wriemiena 2 zeszyt ćwiczeń jest uzupełnieniem podręcznika Wriemiena. Zawiera on treści odpowiadające rozdziałom zamieszczonym ... więcej

Podręcznik Ciekawa chemia ciekawie i precyzyjnie objaśnia chemię, dzięki gruntownej analizie zagadnień chemicznych, np. w temacie ... więcej

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych, Dominik Piotr
Techniki fryzjerskie Fryzjerstwo Tom 2 Podręcznik Kwalifikacja A.19,

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów ... więcej

Podręcznik do kształcenia w zawodach fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.19 (Wykonywanie ... więcej

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Exlibris Wadowice akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier